Соковичавниця "Джус"
Сьогоднішній огляд ми присвячуємо соковитискачу "Джус" від компанії "ТехноМашСтрой". Незважаючи на всю простоту конструкції та інтуїтивну зрозумілість роботи обладнання хочеться розповісти про це обладнання від нашого заводу. Унікальна конструкція промислової соковитискача "Джус" дозволяє якісно вичавлювати сік із цілих яблук, помідорів, винограду, груш, моркви та інших продуктів, забезпечуючи безвідходність і високоякісну роботу. Пристрій простий у використанні і може бути підключений до традиційних однофазних та трифазних мереж, що робить його незамінним помічником не тільки на виробництві, але і при збиранні врожаю в домашніх умовах. Сучасне садівництво вимагає строгих стандартів до сортів, особливо їх придатності до технічної переробки. Розглянемо ці вимоги на прикладі переробки яблук.
Яблука настільки важливі для харчування людини, що вважаються основним продуктом харчування, який допомагає запобігти хворобам і має лікувальні властивості. Якість сировини грає вирішальну роль у виробництві якісного соку. Важливо, щоб плід був стиглим, мав виразний колір, смак та аромат. Сік, що видобувається з перезрілих плодів, має низьку якість, високий вміст води, м'який смак та слабкий аромат. Навпаки, незрілі плоди призводять до зниження виходу соку та втрати життєвої сили. Щоб отримати приємний на смак сік, баланс цукру та кислоти у плодах має бути оптимальним. Зокрема, не є переважним яблучний сік із кислотністю вище 1% або нижче 0,4%. Висока кислотність створює насичений смак, а низька кислотність не забезпечує достатньої насолоди. Крім того, вміст цукру має бути не менше 8%, а ідеальне цукрово-кислотне співвідношення (цукрово-кислотний індекс) коливається в межах від 15 до 20. При виборі сортів плодових культур для виробництва соків важливо враховувати вміст сухих речовин у сировині, оскільки це впливає як на екстрагування, так і на якість соку. Для виробництва натурального яблучного соку вміст сухих речовин у соку має бути не менше ніж 10%.
Процес роботи складається з наступних етапів. Опустіть фрукти (овочі) у бункер і за допомогою шнека подрібніть інгредієнти.Під тиском шнека, що рухається, сік з подрібненої суміші в насадці видавлюється і стікає по корпусу в ємність, при цьому мезга автоматично виштовхується з бокового отвору регулятора. Робоча частина соковижималки виготовлена з харчового алюмінію, який має антикорозійні властивості та абсолютно безпечний для здоров'я людини. Бункер гвинтової електричної соковижималки виготовлений із нержавіючої сталі, яка безпечна та корисна для здоров'я. Це обладнання оснащено перетворювачем частоти, що дозволяє використовувати 1,5 кВт. мотор-редуктор на максимум. Матеріал не окислюється, тому перероблені овочі та фрукти зберігають свої корисні властивості, не змінюючи смаку. Соковитискач легко мити і використовувати в домашніх умовах. Правильне використання, зберігання та обслуговування забезпечують тривалу експлуатацію. Подивитися відео роботи соковитискача ви зможете перейшовши за посиланням: https://youtu.be/L6yrVvXhVqE Купити соковитискач для твердих фруктів та овочів за цінами виробника ви можете, зателефонувавши менеджеру.
Яблука настільки важливі для харчування людини, що вважаються основним продуктом харчування, який допомагає запобігти хворобам і має лікувальні властивості. Якість сировини грає вирішальну роль у виробництві якісного соку. Важливо, щоб плід був стиглим, мав виразний колір, смак та аромат. Сік, що видобувається з перезрілих плодів, має низьку якість, високий вміст води, м'який смак та слабкий аромат. Навпаки, незрілі плоди призводять до зниження виходу соку та втрати життєвої сили. Щоб отримати приємний на смак сік, баланс цукру та кислоти у плодах має бути оптимальним. Зокрема, не є переважним яблучний сік із кислотністю вище 1% або нижче 0,4%. Висока кислотність створює насичений смак, а низька кислотність не забезпечує достатньої насолоди. Крім того, вміст цукру має бути не менше 8%, а ідеальне цукрово-кислотне співвідношення (цукрово-кислотний індекс) коливається в межах від 15 до 20. При виборі сортів плодових культур для виробництва соків важливо враховувати вміст сухих речовин у сировині, оскільки це впливає як на екстрагування, так і на якість соку. Для виробництва натурального яблучного соку вміст сухих речовин у соку має бути не менше ніж 10%.
Процес роботи складається з наступних етапів. Опустіть фрукти (овочі) у бункер і за допомогою шнека подрібніть інгредієнти.Під тиском шнека, що рухається, сік з подрібненої суміші в насадці видавлюється і стікає по корпусу в ємність, при цьому мезга автоматично виштовхується з бокового отвору регулятора. Робоча частина соковижималки виготовлена з харчового алюмінію, який має антикорозійні властивості та абсолютно безпечний для здоров'я людини. Бункер гвинтової електричної соковижималки виготовлений із нержавіючої сталі, яка безпечна та корисна для здоров'я. Це обладнання оснащено перетворювачем частоти, що дозволяє використовувати 1,5 кВт. мотор-редуктор на максимум. Матеріал не окислюється, тому перероблені овочі та фрукти зберігають свої корисні властивості, не змінюючи смаку. Соковитискач легко мити і використовувати в домашніх умовах. Правильне використання, зберігання та обслуговування забезпечують тривалу експлуатацію. Подивитися відео роботи соковитискача ви зможете перейшовши за посиланням: https://youtu.be/L6yrVvXhVqE Купити соковитискач для твердих фруктів та овочів за цінами виробника ви можете, зателефонувавши менеджеру.
Інші статті
- Молоткова дробарка Chopper-1000Молоткова дробарка Chopper-1000 від компанії ТехноМашСтрой є сучасним та ефективним рішенням для переробки різних типів сировини, включаючи тирсу, зерно та інші органічні та неорганічні матеріали.Повна версія статті
- Виробництво комбікорму.Комбікормовий бізнес – це виробництво спеціальних комбікормових сумішей, які можуть містити різноманітні інгредієнти, такі як: зерно, соєві боби, м’ясо-кісткове, рибне борошно, масла, вітаміни, мінерали та інші добавки. Комбікорм є основним джерелом живлення сільськогосподарських тварин, таких як свині, кури, велика рогата худоба та інші тварини. Тому головною цільовою аудиторією цього бізнесу є фермери та тваринники, тваринам яких потрібні якісні корми.Повна версія статті